top of page
Zee en strand

Events

Welkom op onze arrangementen pagina. Hier vind u verschillende basis arrangementen die wij aanbieden. Bij Beachclub The Brunt is niets te gek. Als het mogelijk is verzorgen wij het. Voor speciale verzoeken kunt u dus zeker bij ons terecht. Heeft u vragen of bijzondere verzoeken klik dan hier.

Vergaderen aan zee

Geen zin om uren te vergaderen in een saai kantoor zonder uitzicht. Probeer dan eens een vergadering aan zee! Wij bieden twee compleet uitgeruste vergaderruimtes voor al uw vergaderingen. Vraag snel uw offerte aan.

Bedrijfsuitje

Opzoek naar een mooie locatie voor te gekke team building activiteiten? Of gewoon een leuke plek aan het strand om te borrelen met collega's. Organiseer dan uw bedrijfsuitje bij Beachclub The Brunt. Wij bieden een groot assortiment aan activiteiten in samenwerking met gespecialiseerde partijen.

Feest op het strand

Iets te vieren? Of gewoon zin in een avond gezelligheid met vrienden en familie! Ons paviljoen bied ruimte voor feesten tot 500 personen. Met eindeloze mogelijkheden met licht en geluid, om jouw feest compleet te maken. 

BBQ at the beach

Langzaam gegaard vlees, gemarineerde vis en de lekkerste vega-creaties. Onze keuken is gespecialiseerd in het bieden van de allerbeste BBQ-buffetten voor grote en kleine groepen. Prachtig uitzicht in combinatie met de lekkerste BBQ gerechten, wie wilt dat nou niet!

bottom of page